Efter tilbagemeldingen på en håndanalyse, som en ung mand havde fået i fødselsdagsgave, kunne jeg bare mærke, hvordan adrenalinen brusede og dopaminen strømmede ud i kroppen. Det sker altid, når jeg har mødes med en kunde, hvor jeg kan mærke, at energien får lov til at fylde og flyde på bedste vis.

Han stod et sted i hans liv, som vi alle har prøvet – nemlig dér hvor vi kan komme i tvivl om fremtiden. Han havde brug for at genfinde troen på, at han selv kunne gøre noget ved hans situation og at det ikke er omgivelserne, som styrer hans liv.

Her kom linjerne og budskaberne i hans hænder ham i møde og gave ham det skub, som han har brug for, hvis han griber det. For med et mix af ild og luft (håndform og linjer), som gør ham til en illuminator, som i er positive situationer er lysholderen og healeren i krisesituationer, men som også har en million ideer og aktioner i mange retninger, er det vigtigt for ham at finde struktur og få styr på søvn, mad og motion i hverdagen, for at kunne holde energien.

Derudover har han super rene nærværshjertelinjer i begge hænder, som gør det meget vigtigt for ham, at han får igen følelsesmæssigt, når han giver det til andre.

En masse tydelige linjer i måneområderne i begge hænder, viser at han har brugt meget tid på at mærke og fundere over sig selv og det har givet ham intuitive evner som skal bruges, for at udvikle sig positivt.

Og så var der lige gavemærket: Gifted healer. Han kan via samtale, tilstedeværelse eller blot ved berøring heale andre mennesker, men han skal være i balance med sig selv og tro på egne evner herfor.

Til sidst – men ikke mindst – tilhører han School of Love, hvor det er vigtigt at føle sig værd at elske – især egenkærlighed, som så afføder, at han føler sig værd at elske af andre, så han ikke behøver at trække sig fra fællesskabet.

Det allerbedste var, at han vidste det altsammen, men at de tydelige og kærlige budskaber i hænderne skulle siges højt, så han kunne komme kontakt med hans inderste vise væsen igen.

Jeg ønsker ham al mulig lykke ind i fremtiden, som er uvis, men som vi alle kan stå igennem, hvis vi tør se os selv som vi er på godt og ondt, hvis vi tør se fortiden i øjnene, acceptere den og finde troen på, at vi selv kan forme vores liv. Læs mere om håndanalyser her

Selvkærligheden er enorm vigtig – læs historien om en ung mand med ild og luft som grundtemperament – det gør ham til en illuminator