Især i denne tid bliver vi max. udfordret på vores psykiske og fysiske velbefindende. Det gør det heller ikke bedre, hvis vi har tendens til at bekymre os, lide af ensomhed, dårligt selvværd og ikke er god til at holde struktur i hverdagen pga. Corona-situationen.

Hvad er det som spænder ben for dig?
Der er ting og tankemønstre, som du ikke kan styre og som kan løbe af med dig igen og igen – også selvom du gør dig umage og prøver at ændre strategi. Måske ved du, at det ikke er et spørgsmål om viljestyrke, når du fx falder for den forkerte, bliver ved med at ryge, spise usundt eller når du får de samme fysiske symptomer.

Hvad sker der i din krop?
For at få problemet under luppen, må du dykke ind i din underbevidsthed og ind i dine celler for at forstå, hvorfor du ødelægger dit helbred – ved fx at overspise eller leve usundt. Du er lige som nødt til at gå din krop igennem, når almindelig samtale ikke er nok. For de fleste ubalancer skaber vi nemlig via tanker og følelser. 

Hvad gør terapien?
Når du giver den blokerede energi (om det er fysisk eller psykisk) nærvær med din bevidsthed og omsorg, giver du energien mulighed for at blive opløst. Du går altså helt ind på celleplan og terapien arbejder i et felt mellem intuition og intellekt og derfor kan du blive forløst på et plan, som almindelig samtaleterapi ikke er i stand til.

Hvad kan jeg gøre for dig?
I kraft af min uddannelse til psykoterapeut, bistår jeg mine kunder med netop dette nærvær og har lært de rigtige teknikker til at få din krop til at slappe af, så du virkelig kan mærke dig selv og din krop og få bearbejdet de følelser/problematikker, som har brug for at blive forløst. Een af teknikkerne bærer navnet: Windows to the Sky og lever op til sig navn. Læs mere og bestil her