Og jeg glæder mig SÅ meget til at dele med jer, hvad der er sket i mit liv, siden jeg “lukkede” ned for snart 1 år siden.
De fleste af os kender det, at blive udfordret på helbredet – det blev jeg også, så i maj 2018 måtte jeg sygemelde mig fra mit job som sekretær. Det har været en lang og sej vej med at udforske hvad der skete i min krop og selvfølgelig også min psyke og det viser sig, at jeg meget dårligt tåler WIFI og mobilstråler. I lille dosis gør det …ikke så meget, men på en arbejdsplads med storrum, WIFI overalt, trådløse PC-ere og mobiltelefoner, “væltede” jeg og min familie og jeg måtte tage min hverdag op til revision.
Heldigvis har både min arbejdsgiver og min familie støttet mig 100%, så i september 2018 flyttede vi på landet – ud hvor naturen vækker mig hver dag med fuglefløjt og anderap og hvor jeg kun skal gå i ½ time gennem skoven for at skue ud over Esrum Sø – helt fantastisk. Her har min mand støttet mig i at få skabt nogle fysiske rammer, som gør at jeg igen er “normal” – dvs. jeg har DET GODT og har siden november 2018 delvist genoptaget mit job, som jeg elsker og dermed kan jeg igen også genåbne www.ramsoe.dk og tage kunder ind.
Det har været en helt vild fantastisk rejse – både med op- og nedture – men sådan er livet nu en gang og jeg er blevet så meget bevidst om hvem jeg er, hvorfor jeg lever og hvad jeg VIL – glæder mig til at dele det med jer.

Her foto af udsigten fra mit køkken – taget her til morgen