Det startede skidt – min facebookside for Sonja Ramsøe gik ned og jeg kunne ikke poste noget fra min PC i næsten 14 dage. Det gav mig luft til at tænke og mærke….mærke og tænke og jeg fik plads til at tune ind på min intuition, hvilket medfører at jeg får fornemmelser, billeder og følelser dybt inde fra min sunde kerne.

En morgen vågnede jeg og for mit blik så jeg et kompas…..og så faldt ti-øren. Jeg har længe haft et ønske om at blive mere specifik omkring hvem jeg er ift. Sonja Ramsøe. Jeg er mangfoldig og det er også det jeg giver mine kunder – at jeg kender til så mange facetter i livet i det mange svære og meget givende faser i mit eget liv. Jeg har virkelig smagt på både søde og sure bær og kan ofte se tingene 360 grader. Det er en gave, men også et kors at bære – fordi så er problemerne ikke altid bare sort/hvide.

Så da jeg lige som fik visualiseret kompasset – vidste jeg intuitivt hvad jeg er. Et menneskeligt kompas. Den evne jeg er født med og som jeg har finpudset igennem hele livet og stadig finpudser er min evne til at tune ind på, hvor min kunde er lige nu og så bruger jeg min indre sunde kernebalance til at tune ind på, hvad han/hun har brug for at få at vide lige nu. Det er nemlig meget vigtigt at respektere, hvor vi står henne og det kræver livslang erfaring og uddannelse nænsomt, men fast at støtte og lede henimod forløsning og klarhed.

Jeg ved det er hårdt arbejde, for jeg har selv stået der så mange gange. Og det er også sådan, at når vi først har trådt de første spæde skridt imod en ny og sund retning og når vores mål – ja så opstår der nye perspektiver og problemstillinger som skal løses. Det kan føles megahårdt – men heldigvis og meget givende.

Og nu går jeg et skridtet videre – ud i det blå – ud på dybt vand – meget også meget spændende vand – for jeg har altid rådgivet mine medmennesker – både privat og på mit arbejde – helt intuitivt og naturligt.

Så jeg har barslet med mit nye lille “barn” – nemlig kurset: Kom hjem til din intuition via dine hænder. For jeg ser gang på gang, hvordan det giver mening for mine kunder, når vi bruger hænderne som det konkrete bevis på at vise, hvor de er henne lige nu, men også som værktøj til at arbejde med dem selv på et meget dybere og givende plan.

Det vil glæde mig, at følge dig igennem det kursus.