I dette blogindlæg vil jeg prøve at løfte sløret for, hvordan jeg mener at vi kan fremtræde endnu mere autentisk end vi gør lige nu. Det er et emne, som helt naturligt har været meget vigtig for mig, da jeg selv har været en pleaser i mine yngre år.

Jeg føler og ser flere af mine kunder kæmper med at komme videre i deres liv i en mere sand og bedre udgave af dem selv. De har måske styr på alt det praktiske i deres liv mht. job, arbejde og privatliv – men de mangler at træde i kraft og virkelig så ved og vise dem selv, som de er på bedste vis.

Derfor har jeg i mit sidste nyhedsbrev skrevet om den særanalyse, som jeg har udarbejdet, hvor jeg især fokuserer på de linjer og områder i hænderne, som viser, hvor vi er god til at stå op for os selv og ISÆR hvor vi kan sætte ind og blive mere autentisk og få større livsglæde. Og det kommer ikke kun os selv til gode, det kommer også vores omgivelser til gode, fordi vi bliver mere tydelig og får bedre selvværd.

Som 4. barn ud af 4 var rollen som teamplayer og nogen generthed helt naturligvis for mig i mange år. Det gjorde faktisk, at når jeg skulle træde i kraft alene og ikke i en gruppe, så var det meget svært for mig, fordi jeg slet ikke rigtig havde lært det. Det er også grunden til at jeg er så god i 1:1-rollen som rådgiver – for det er her jeg har udviklet mine spidskompetencer igennem årene.

I årene efter min depression har jeg været nødsaget til at lære det og det har givet mig så mange gode oplevelser og erfaring sideløbende med mine uddannelser, så jeg i dag kan rådgive andre til at gøre det samme.

Skriv endelig en kommentar herinde i bloggen, så vi kan få nogle flere meninger på banen om hvordan vi kan lyse med det lys, som vi nu en gang har fået med os her i livet.

Kærlige livsknus fra Sonja