I dette blogindlæg løfter jeg sløret for, hvordan du kan fremtræde endnu mere autentisk end du gør lige nu. Det er et emne, som helt naturligt har været meget vigtig for mig, da jeg selv har været en pleaser i mine yngre år.

Jeg ser flere af mine kunder kæmper med at komme videre i deres liv i en mere sand og bedre udgave af dem selv. De har måske styr på alt det praktiske i deres liv mht. job, arbejde og privatliv – men de mangler at træde i kraft og virkelig stå ved og turde vise dem selv, som de er, når de virkelig er i deres kraft.

Een af de håndanalyser, hvor jeg ser mine kunder mest tydelig, er i Hvad har du med dig-analysen. Her zoomer vi ind på fingerspidserne og finder frem til medfødte styrker og udfordringer. Får dem vendt og lagt en plan for, hvordan du kan træde ud af fx pleaserrollen og ind i din naturlige medfødte kraft.

Som 4. barn ud af 4 var rollen som teamplayer og nogen generthed helt naturlig for mig i mange år. Det gjorde faktisk, at når jeg skulle træde i kraft alene og ikke i en gruppe, så var det meget svært for mig, fordi jeg slet ikke rigtig havde lært det. Det er også grunden til at jeg er så god i 1:1-rollen som rådgiver – for det er her jeg har udviklet mine spidskompetencer igennem årene. Allerede fra en ung alder opsøgte mine venner mig, når de ønskede denne 1:1-sparring.

I årene efter min depression har jeg været nødsaget til at lære at åbne op i forsamlinger og med flere tillidshverv, der har givet mig så mange gode oplevelser og erfaring sideløbende med mine uddannelser, så jeg i dag kan rådgive andre til at gøre det samme.

Skriv endelig en kommentar herinde i bloggen, så vi kan få nogle flere meninger på banen om hvordan vi kan lyse med det lys, som vi nu en gang har fået med os her i livet.

Kærlige livsknus fra Sonja