Hvad dækker alle disse timer dog over?

Jo – de dækker over en uddannelse, som jeg gennemførte over 3 år og lærte et gennemgribende og dybdegående krops-/samtaleterapi, som kan hjælpe mine kunder med at få sat ord på noget, som de ellers ikke kan udtrykke verbalt.

Jeg har selv gennemgået alle sessionerne på egen krop og på mine kunder i dag. Og da jeg var under uddannelse til multiinkarnationsterapeut, gennemførte jeg 386 timers teori, 252 timers egenterapi og 168 timers supervision.

Igennem de 3 år fik jeg dyb respekt for, hvordan terapien kan gå ind og sætte spot på problemerne og løsne op for meget dybereliggende følelsesmæssige problematikker.

Der gør heller ikke noget, at der er min. ½ times afslappende kropsarbejde via akkupressur og massage. Via samtale få de lov til heale dybe svære oplevelser og lære, at mærke og forstå deres følelser og krop på en meget selvkærlig og nænsom måde. Desuden får alle øvelser til at kunne stå imod andres negative følelser og øvelser og heale sig selv.

The only way out – is in

http://ramsoe.dk

Møder du hele tiden de samme følelsesmæssige faldgruber på din
rejse igennem livet, så kan det godt betale sig at prøve krops- og samtaleterapi