Hvad dækker alle disse timer dog over?

Jo – de dækker over en uddannelse, som jeg gennemførte over 3 år og lærte et gennemgribende og dybdegående krops-/samtaleterapi, som kan hjælpe mine kunder med at få sat ord på noget, som de ellers ikke kan udtrykke verbalt.

Jeg har selv gennemgået alle sessionerne på egen krop og prøvekaniners, da jeg var under uddannelse til multiinkarnationsterapeut , hvor jeg har gennemført 386 timers teori, 252 timers egenterapi og 168 timers supervision.

Og igennem de 3 år fik jeg dyb respekt for, hvordan MIT kan gå ind og løsne op for meget dybereliggende følelsesmæssige problematikker.

Og via håndanalyse, får jeg igen lov til at give disse sessioner til de kunder, som virkelig vil gøre noget ved de problematikker, som dukker op igen og igen og spænder ben.

Her kan de efter meget afslappende kropsarbejde via samtale få lov til heale dybe svære følelser og virkelig mærke og forstå deres følelser og krop på en meget selvkærlig og nænsom måde.

Hvordan har du arbejdet med dig selv igennem årene? Læs mere på www.ramsoe.dk

Møder du hele tiden de samme følelsesmæssige faldgruber på din
rejse igennem livet, så kan det godt betale sig at prøve MIT – læs mere her: