De sidste par dage har jeg bemærket noget hos mig selv. Jeg som ellers er så roligt og meget sjældent mærker følelsen vrede, har bare inden for de sidste 2 døgn haft en utrolig følelse af vrede 3 gange! Hvor jeg virkelig kan mærke at jeg har lyst til at bide fra mig – lige som løven på billedet. Det er sket i situationer, hvor jeg har snakket med mennesker, som er meget lang tid om at fortælle deres budskab og hvor de hele tiden prøver at få mig til at give dem ret, selvom jeg ikke er enig. Det kan jo i sig selv jo nok virke som et okay grundlag for at blive irriteret – men ligefrem vred – så jeg måtte lige i tænkeboksen for at se hvad der lige skete for mig.

Og så er det at jeg må trække på al min erfaring og mærke rigtig godt efter og jeg kom frem til disse fakta:

Jeg er i overgangsalderen, så mit hormonbalance er nok ikke helt i orden

Jeg er startet op som selvstændig, hvilket i sig selv er fantastisk, men også hårdt både følelsesmæssigt og energimæssigt. Jeg hjælper mine kunder ved at være tilstede med dem i alle deres følelser, hvilket gør, at jeg må lægge mine egne til side.

Jeg har haft et langvarigt migræneanfald, som jeg har kunnet holde ned ved at spise halve Sumatriptanpiller (som jeg plejer) og har nu i de sidste to dage (ud af næsten 12 dage) kun haft lidt smerter i hoved og nakke, som jeg ikke har taget medicin for.

Jeg får rigtig mange hedeture. Dem kender jeg jo, men jeg har ellers været fri for dem i flere måneder

Jo – så der er nok at se til på det indre plan og det ville da være underlig, hvis ikke jeg mærkede det i én eller anden grad. Det er nemlig sådan, at hvis man har smerter, så fylder indtrykkene fra smerterne rigtig meget i vores system. Smerterne går nemlig lige som ind og fylder op dér i hjernen, hvor vi plejer at kunne holde overblikket og boldene i luften. Den plads har været meget trang de sidste dage og hvis nu jeg ikke havde arbejdet så meget med mig selv, som jeg har – så kunne jeg meget hurtigt gå hen og give min familie eller arbejdet skylden for det hele. For det vil være det som ligger lige for at gøre.

Det gør jeg naturligvis ikke – jeg går efter bolden og ikke manden – så et stort hurra for selvindsigt og et stort klap på min egen skulder for at jeg har brugt mange penge, tid og grædt mange tårer og grint under alle mine uddannelser, kurser, selvhjælpsgrupper og foredrag.

Hvis du ønsker den samme indsigt i dig selv, skal du blot bestille én af mine håndanalyser, et multiinkarnationsterapiforløb eller mentorsamtaler hos mig – enten ved at maile til info@ramsoe.dk eller ringe på 2521 4667. Vær selvkærlig og arbejd med de følelser som ofte ikke er så legitime at vise til vores omgivelser.

Rigtig god dag herfra med et stort brøl til dig og dine <3 Læs mere om mig på http://ramsoe.dk/ramsoe/baggrund.html