Denne uddannelse har været en fantastisk rejse for mig – både ude og indeni – men rejsen fortsætter. Da jeg startede på uddannelsen var jeg så heldig at blive sat på hold med 3 helt fantastiske kvinder og vores meget vidende og inspirerende lærerinde Carolina Linn.

De 3 øvrige håndanalytikere fortalte meget hurtigt i forløbet, at de ønskede at være selvstændige og det var utrolig inspirerende for mig at lytte til. Carolina var rigtig god til at give plads til vores processer og vi skulle hver gang fortælle, hvordan vi havde haft det siden sidst vi mødtes og her delte vi vores op- og nedture, vores tanker omkring fremtiden og vores omgivelsers reaktion på det vi gennemgik.

Jeg havde da tænkt, at jeg gerne ville bruge håndanalysen, men jeg havde slet ikke regnet med, at jeg ville blive så grebet af dette fantastiske værktøj, som så nemt kan kombineres med alt det andet jeg har lært.

Håndanalysen har virkelig bundet enderne sammen for mig, for jeg kan bruge min baggrund som uddannet psykoterapeut, mit HR-virke i det firma jeg arbejder i og min lyst til at arbejde rigtig tæt med mennesker, som har følt smerte og ønsker en “hånd” til at komme videre i livet på en god måde.

Håndanalysen er meget konkret – men kan bruges på mange måder i selvudvikling – du kan vælge at undersøge din livsskole (den linse du ser verden igennem), erkende din her og nu-situation, få vendt din karriere/skæbne, få sat ord på de kvaliteter og udfordringer du har med dig igennem livet. Bestil en håndanalyse NU ved at sende en mail til info@ramsoe.dk.

Grunden til at jeg kan se disse ting i linjerne er, at hjernen sender neuroner ud i kroppen, som sætter afsæt mange steder og altså også i hænderne, så jo dybere linjerne er, jo længere tid bruger du i det område i hjernen og mange fine små streger, tyder på, at du arbejder med noget nyt. Alt dette kan du få vendt under en session med mig.

Indtil videre har jeg afsat 1 dag om ugen til at hellige mig min virksomhed – så jeg kan planlægge events, sessioner, foredrag, håndanalysearbejde, optage lydfiler og videoer og meget andet og jeg havde min allerførste arbejdsdag i går i “Sonja Ramsøe”, som bare fløj afsted.

Uhhh – jeg glæder mig allerede til at mødes med de 3 kunder, som jeg har aftale med i løbet af den uges tid og se hvad fremtiden bringer. Det bliver ikke let, men til gengæld bliver det rigtig sjovt, fordi jeg beskæftiger mig med noget, som virkelig ligger mig på hjertet <3