Dette bliver jeg ofte spurgt om i denne tid i min søgen for at indsamle de 100 håndaftryk, som jeg skal have færdiganalyseret og givet tilbagemeldinger på for at blive uddannet håndanalytiker.

Her kommer min lille historie – for en dag i foråret 2015 så jeg på Facebook, at min ældste datter havde liket en side om Intuitive Counselor-uddannelsen og jeg gik ind og læste om det. Den ene underviser var Carolina Linn og ved at læse videre på hendes hjemmeside, faldt jeg over uddannelsen til håndanalytiker. Carolina er nemlig den første i Danmark som uddanner håndanalytikere, da hun selv har gennemført hendes uddannelse i USA. Efter at have talt med Carolina et par gange var jeg ikke i tvivl. Jeg havde endelig fundet en meget dygtig og intuitiv underviser og en uddannelse, som kunne give mig den praktiske platform til at komme i dialog med andre mennesker om det som betyder allermest: nemlig dem selv og deres forhold til deres nærmeste. Det er nemlig præcis i dette personlige rum, at jeg mærker at jeg connecter (tænder). Jeg kan mærke det bruser i kroppen – det kan minde om en kuldegysning – men det varer bare ved i længere tid og min opmærksomhed tuner helt ind i det menneske jeg sidder overfor og ofte bliver der (sammen med linjerne i hænderne) åbnet op for budskaber, som bare kommer helt intuitivt.

Men hvad sker der? Jo – jeg bruger nemlig mig selv præcis på den måde, som jeg er designet til og som jeg også er analyseret til at være via min Fingerprintsanalyse. Og endnu bedre – oveni får jeg også brugt min 3-årige uddannelse til psykoterapeut, som jeg færdiggjorde i 2010.

Så i maj 2015 startede jeg op på Counselor ~ Mentor ~ Hand Analysis-uddannelsen og er er blevet færdigcertificeret her i februar 2016. Og det har været en fantastisk rejse – ind imellem hårdt og andre gange meget, meget givende. Men sådan er al ny indlæring.

www.ramsoe.dk