Udpluk fra mit horoskop 2015 på baggrund af præcist fødselssted og –tidspunkt:

ÅNDELIG VÆKST

Nu beskrives nogle åndelige og følelsesmæssige impulser, der påvirker dig det kommende år.

Du kan få åndelig vækst, fordi nogle åndelige sider i din karakter stimuleres meget. Dit fødselshoroskop viser nemlig, at du ser dig selv som en autoritet, der er kompetent. Skuffes du det kommende år i denne rolle, skyldes det, at du nu er urealistisk omkring dig selv, eller for perfektionistisk, samt at du endnu har mere at lære inden du er mesteren.

Wow – kraftige sager – men hvor sandt. Jeg har i 2015 virkelig måttet sande, at jeg i de kommende år skal være bedre til at sparre og ikke bare regne med, at jeg ikke blot skal komme med endegyldige svar. Især mine 3 store lærermestre, som er mine børn og i rollen som mor (og alenemor i mange år), har jeg måttet sande, at mine 3 børn i den grad vil og er parate til at blive mere selvstændige og uafhængige. Hver gang jeg har valgt at tage en selvudviklingsuddannelse, har den altoverskyggende og drivende grund været at jeg ønskede at blive en bedre mor og forbillede.

Og da jeg brækkede min arm ved et uheld den 11. december 2015, blev det pludseligt meget virkeligt for mig, hvor selvstændig og selvkørende jeg egentlig har været, men nu måtte jeg pludselig lære at bede om hjælp og sige fra i den grad og overgive ansvaret til min familie og omgangskreds mht jul osv og det var rigtig…rigtig svært – men virkelig virknings-/indsigtsfuldt. I starten hadede jeg nærmest min højre (skrive)-arm – hvorfor forrådte den mig ved at brække og give mig så megen smerte og ulejlighed? Jeg står overfor den skriftlige eksamen til at blive håndanalytiker ultimo januar og skal lave de sidste håndanalyser færdige, hvilket kræver at jeg kan skrive. Så jeg må skrive med venstre hånd, hvorfor alting går langsommere end vanligt.

Da smerterne efter operationen den 23. december (hvor jeg fik indopereret en skinne) aftog omkring den 28. december, begyndte efterrationaliseringen og tilgivelsen at komme. Jeg begyndte at ’farvne’ min arm og har siden givet den masser af ømhed og forståelse. Og jeg har måttet erkende, at jeg nok har haft lidt for mange jern i ilden de sidste måneder, og da jeg både er i School of Love og Peace (findes via fingerprintsanalyse – læs mere her http://ramsoe.dk/ramsoe/priser/livsskole%20-%20livsform%C3%A5lsanalyse.html) betyder det, at det er vigtigt, jeg hele tiden skal elske mig selv og fylde mig selv op med kærlighed og at jeg også ønsker at føle mig sikker og harmonisk i verden og indeni, måtte jeg sande, at min krop – som jo hele tiden prøver at skabe balance for os – måtte hive stikket ud for mig. Jeg havde dagen forinden uheldet været tæt på at aflyse årets julefrokost pga. et akut hold i lænden, men et besøg hos en kiropraktor ’helbredte’ mig på stedet, så jeg fortsatte over stok og sten indtil jeg gled og faldt uheldigt på et glat dansegulv og hvad en brækket arm egentlig betyder, gik først rigtig op for mig ugen efter. Jeg havde nok været uden jordforbindelse i længere tid end godt er.

Det er vildt så meget jeg har været oppe i mit hoved, for efter besøg på skadestuen samme nat, bildte jeg mig selv ind, at jeg da sagtens kunne arbejde alligevel – det var jo kun en brækket arm! Jeg arbejdede hjemme de første dage og tog så på arbejde de næste 2 arbejdsdage efter, men torsdag eftermiddag måtte jeg smide håndklædet i ringen. Et par venlige kolleger kom med velmenende råd og på trods af masser af smertestillende piller og ren vilje, måtte jeg endelig sygemelde mig. Da bruddet skred og jeg blev opereret den 23.12., overgav jeg mig helt – ja både til lægerne og til min krop. Jeg blev ked af det, men overgav mig til virkeligheden og det hjalp. Med en fantastisk stor hjælp og forståelse fra min nærmeste familie og søde mails og sms’er fra vennekredsen, kunne jeg begynde at ’slikke’ mine sår og acceptere, at min krop ønskede hvile og restitution.

Jeg læste nærmere mht mit livsformål (også fingerprintsanalysen), som giver fuld mening, da det er meget vigtigt for mig, at mit indre (og fysik) er i balance, for at jeg kan føle mig tryg og sikker i verden og give denne tryghed videre til mine omgivelser og nære grupper. Og når min fysik svigter bliver jeg i den grad vækket og gjort opmærksom på, hvor vigtigt det er, at min fysik er i top. Jeg har siden jeg 8-9 år næsten altid gået til gymnastik og andre holdtræningshold op igennem årene. Jeg var tidligt med på løbebølgen tilbage i 90-erne og løb har givet mig mange indsigter og oplevelser, men smerter i knæet stoppede det for 7 år siden. Siden har jeg gået til gospel, dyrket svømning, pilates, callanetics, zumba, styrketræning og fitness. Pga jeg behøvede mere tid til at gennemføre min håndanalytikeruddannelse stoppede jeg med gospel i foråret og stille og roligt droslede jeg ned til næsten ingen aktivitet i min fritid.

Nu skal der nye boller på suppen, så jeg har tilmeldt mig styrke/motionshold á 1,5 time/uge og vil prioritere lange gåture for groundingens skyld. For på længere sigt vil jeg gerne vandre – tænker at starte med kortere ture på 20 km og senere prøve kræfter med Hærvejen og måske endda Caminoen i Spanien. Så en TV-udsendelse med Thomas Helmig, som har vandret med hans kone og jeg tror det kunne være godt at prøve. Det er jo godt at drømme og sætte delmål smiley