Jeg fryser lidt, da jeg endnu ikke har gået mig varm og føler mig lidt usikker når jeg træder ned i underlaget. En sten finder vej ned i min højre støvle. Jeg må stoppe op og tage den ud, føler irritation over dette, fordi det tager så lang tid at snøre støvlen igen pga. den brækkede underarm. Jeg rejser mig op igen og føler pludselig en frihed. Går rask henimod en bro, kan høre vandet, som risler under den – det løber og tvister sig overalt – ligesom elementet vand i mine hænder, som viser sig som små fine linjer. Jeg retter mig op imod vinden og mærker den kolde vind imod mit ansigt. Min hud føles stram, men også frisk og i live. Luften som er let og flagrende. Jeg drejer ned af en anden sti, kikker ud over markerne og ser fuglene lette – op op … i luften og friheden. Luftentemperamentet ses især på mine lange fingre – det er her, hvor talenterne sidder (læs om karriereanalysen her).

Nu mærker jeg jorden under mine støvler, jeg tramper hårdt for at få fuld kontakt og for at mærke de kræfter, som jorden har og følelsen af jordbundenhed strømmer op igennem mine ben. Jordelementet, som også ses i mine hænder i form af min firkantede håndflade. For jeg er ejer af 3 ud af de i alt 4 elementer = jord, vand, luft og til sidst ild. Ildelementet er det eneste, som ikke ses i mine hænder. Ilden som er det passionerede og ekstroverte, men som kan brænde ud, hvis ikke man passer på. Derudover er jeg både i School for Love og Peace, som findes via fingerprintsanalysen

Vil du også vide hvilke(t) element(er) du har i dine hænder, så skriv og høre mere om hvad håndanalysen kan gøre for dig ved at sende en mail til info@ramsoe.dk